duminică, 7 iulie 2013

Vrei sa slabesti la plaja? Iata cateva trucuri !

Joaca volei

Meciurile de volei pe plaja sunt o modalitate excelenta de distractie. Partea buna este ca nici macar nu iti dai seama ca faci exercitii fizice de ardere a grasimilor. Alegarea dupa minge, lovirea ei, sariturile de bucurie - toate acestea obliga organismul sa-si traga energia din calorii si grasimi. Rezultatul: acestea vor disparea, iar in urma lor va ramane un corp tonifiat.

Inoata si slabeste, inoata si slabeste

Unul dintre motivele principale pentru care vrei sa ajungi la mare este balaceala din apa. Ei bine, de acum nu vei inota doar pentru a te distra, ci si pentru a slabi. O ora de inot te ajuta sa arzi sute de calorii, iar daca prinzi valuri mari, vei arde si mai multe calorii.

Desi probabil stiai, tinem sa-ti reamintim ca nu este indicat sa stai foarte mult timp in apa, deoarece lotiunea de protectie solara isi pierde din putere si nu mai este un ecran protector impotriva razelor UVA si UVB.

Danseaza

In foarte multe statiuni de la noi, dar si de peste hotare, se organizeaza flash mob-uri in care un antrenor vine si cheama lumea la dans. Este vorba despre dansuri sincron, distractive si simple. Noi iti sugeram sa nu ratezi un astfel de flash mob, daca se desfasoara in preajma ta. Dansul te ajuta sa arzi rapid caloriile. Cat de tare ar fi sa te intorci acasa si slaba si maestra la dans?

Alergam, ne distram si frumoase aratam

Dimineata, pe racoare, este momentul prielnic pentru alergatul pe plaja. Toti muschii tai vor fi pusi in functiune, metabolismul va porni toate rotitele pentru a produce energie si a arde surplusul de grasime, iar tu te vei simti excelent si vei slabi incet, dar sigur.
Autonom.ro bet365
Pentru ca rezultatele sa fie cu adevarat fabuloase, trebuie sa te tii de program in fiecare dimineata.

Plimba-te in mare

Mersul prin apa iti sculpteaza corpul intr-un mod in care nu ti-ai imaginat pana acum. Probabail ca, involuntar, ai facut acest lucru deja in vacantele tale trecute. Acum afli si care sunt beneficiile: organismul tau arde un numar destul de mare de calorii in timp ce tu mergi prin apa. Conditia este ca apa sa aiba cel putin jumatate de metru adancime.

Acesta este un mod extraordinar de a arde caloriile, o data pentru ca nisipul din apa opune rezistenta, iar a doua oara pentru ca apa opune rezistenta. Cu cat apa este mai mare, cu atat vei depune mai mult efort pentru a inainta. Marea iti lucreaza corpul prin vibratiile undelor. Nu le simti, dar ele isi fac treaba.


Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu