vineri, 19 iulie 2013

Top 10 cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood


Robert Downey Jr. (75 de milioane de dolari) - A cucerit inimile tuturor cu rolul lui Tony Stark (Iron Man) şi a devenit unul dintre cei mai iubiţi actori de la Hollywood. Iar acum, Robert Downey Jr. este şi cel mai bogat, cu un venit colosal, de 75 de milioane de dolari.



Channing Tatum (60 de milioane de dolari) - Channing Tatum nu este doar un bărbat sexy, ci şi un businessman inteligent şi intuitiv. Tatum şi Steven Soderbergh, regizorul lui Magic Mike (în care actorul joacă rolul unui stripper), au finanţat acest film, care s-a dovedit a fi un mare succes de box-office. În prezent, Channing intenţionează să facă din Magic Mike o adevărată franciză, având în plan un spectacol pe Broadway, un bar în New Orleans şi un sequel al filmului.




Hugh Jackman (55 de milioane de dolari) - Hugh Jackman este un actor complet. Cunoscut în special pentru rolurile din X-Men şi The Prestige, Jackman a demonstrat că are şi un talent înnăscut la cântat, interpretându-l pe Jean Valjean în musicalul-capodoperă de anul acesta, Les Miserablés. Totodată, actorul este şi un antreprenor de succes, având o companie producătoare de ceai şi cafea.



Mark Wahlberg (52 de milioane de dolari) - Filmul Ted, cu simpaticul ursuleţ de pluş care prinde viaţă, i-a umflat conturile lui Mark Wahlberg, actorul căruia i se potrivesc atât scenele de acţiune, cât şi cele de comedie. Mark ar putea urca în top în 2014, an în care va apărea în al patrulea film Transformers.



Dwayne Johnson (46 de milioane de dolari) - Fostul wrestler şi-a folosit fizicul pentru deveni unul dintre cei mai căutaţi actori de acţiune de la Hollywood. Anul acesta, Dwayne Johnson a apărut în G. I. Joe: Retaliation şi în Fast and Furious 6, unul dintre filmele cu cele mai mari încasări de anul acesta.



Leonardo DiCaprio (39 de milioane de dolari) - Ecranizarea romanului semnat de F. Scott Fitzgerald, The Great Gatsby, s-a dovedit a fi un adevărat succes de box office, iar cu Leonardo DiCaprio în rolul principal nici nu avea cum să fie altfel. Actorul a avut un venit de 39 de milioane de dolari anul acesta, situându-se pe locul şase în topul Forbes.




Adam Sandler (37 de milioane de dolari) - Chiar dacă ultimele sale filme, Jack&Jill şi That’s My Boy, nu au fost tocmai pe placul publicului, Sandler a dat lovitura cu animaţia Hotel Transylvania, unde este vocea personajului Dracula. De asemenea, actorul va apărea anul acesta în comedia Grown Ups 2, care are premiera în România pe 26 iulie.



Tom Cruise (35 de milioane de dolari) - Liderului topului Forbes de anul trecut, Tom Cruise se situează în 2013 doar pe locul 8. Filmul său, Jack Reacher, s-a dovedit a fi un succes uluitor în Europa, spre deosebire de Statele Unite ale Americii, unde a fost considerat mediocru.



Denzel Washington (33 de milioane de dolari) - Veteranul Denzel Washington a fost nominalizat anul acesta la Oscar pentru rolul pilotului Whip Whitaker din Flight. Totodată, filmul său a avut încasări de 162 de milioane de dolari, fiind extrem de bine primit de public.




Liam Neeson (32 de milioane de dolari) - Cel care încheie topul celor 10 cel mai bine plătiţi actori de la Hollywood este Liam Neeson. Acesta a bifat anul acesta două filme de succes: The Grey şi Taken 2. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu