luni, 8 iulie 2013

Cand nu mai merge relatia dintre voi ?

Autonom.ro bet365

Cat dureaza luna de miere pentru tine? O luna, un an sau poate trei ani?
Citeste mai multe despre rezultatele cercetarilor stiintifice pe baza acestui subiect.

Ce e luna de miere?Intr-o relatie, luna de miere este de multe ori pusa in legatura cu inceputul acesteia si poate dura mai multi ani. Ea se refera la loialitatea neconditionata dintre doua persoane. De obicei, partenerii sunt suficienti unul pentru celalalt in aceasta faza iubitoare, iar restul lumii pare departe de ei. In aceasta perioada nu vezi defectele partenerului tau. Totodata, de multe ori, nu apar nici greseli suficiente pentru a le observa deoarece in aceasta perioada inca iti ascunzi greselile fata de partener in spatele unei masti - cel putin partial.

Atractia sexuala nu necesita mult efort din partea voastra. E pur si simplu acolo. Mama Natura a facut probabil in asa fel incat relatiile serioase sa existe. Aceasta perioada formeaza baza continuarii a ceea ce se intampla intre parteneri.
Aproape fiecare persoana are definitia personala pentru luna de miere. Pentru unii oameni aceasta dureaza doar pentru primele cateva saptamani sau luni, in timp ce pentru altii poate dura cativa ani.
Acest lucru depinde si de cat de des va vedeti si daca locuiti impreuna.

Ce spun cercetatorii despre luna de miere?Studiile stiintifice au cercetat aceasta perioada in detaliu. Ele arata ca luna de miere dureaza 2 ani, 6 luni si 25 de zile. Cu toate acestea, unele persoane cred in numarul magic sapte si sunt convinse ca basmul se termina dupa sapte ani, cand multi barbati incep sa aiba alte aventuri.

Se presupune ca exista mai multe pietre de incercare - dupa prima luna, primul an, dupa doi ani si dupa sapte ani. Dupa doi ani, doua treimi din femei inceteaza sa mai investeasca in relatia lor pentru a ramane atractive pentru partenerul lor, iar 70% dintre barbati se simt atat de confortabil in relatia lor incat isi lasa lenjeria murdara si sosetele pe jos.
Trei sferturi dintre barbatii si femeile intervievate nu mai sunt dispusi sa negocieze privind controlul telecomenzii si canalul pe care doresc sa-l urmareasca la televizor. Probabil din acest motiv incep sa-si cumpere fiecare televizorul lui. Cuplurile devin putin prea confortabile.

Se poate prelungi luna de miere?Exista avantaje si dezavantaje si, mai presus de toate, un scop. Nu e nimic rau daca incepi sa vezi lucrurile mai clar la un moment dat. Prelungirea lunii de miere ar insemna ca ai trai constant intr-o iluzie. Confruntarea cu realitatea si evitarea oricarui prejudiciu excesiv pare esential pentru orice cuplu din lume. Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu