duminică, 14 iulie 2013

S-a facut de ras la Mall! Vezi ce intamplare penibila l-a facut pe Nicolae Guta sa-si doreasca sa intre in pamant!


bet365 Autonom.ro
Nicolae Guta a trecut printr-o intamplare desprinsa, parca, din comediile americane. Coplesit de nevoile fiziologice, "Regele" a ajuns prea tarziu la "tron".
Coplesit de nevoile fiziologice, "Regele" Nicolae Guta n-a mai ajuns la "tron"
Asemeni oamenilor obisnuiti, si regii au parte, uneori, de momente de tot... dispretul. Vorbim de acele clipe cand pur si simplu iti doresti sa te inghita pamantul sau sa te teleportezi spre o alta planeta. De un astfel de moment special a avut parte, se pare, si "Regele Manelelor", Nicolae Guta. Celebrul cantaret a vizitat, anul trecut, o clinica moderna din Timisoara, cu scopul de a-si face o colonoscopie. Nu se simtea tocmai bine, asa ca a decis sa ceara ajutorul unui specialist. Medicul i-ar fi recomandat lui Guta sa bea o solutie speciala menita sa-l ajute sa-si elibereze intestinele, colonoscopia urmand sa aiba loc ulterior. Clipele care au urmat, insa, bat orice scenariu de comedie americana.
 Nicolae Guta nu era singur, ci cu amanta de la acea vreme - timisoreanca Dana. "Am plecat cu Guta la mall, ca sa cumparam praful recomandat de doctor. La farmacie, Guta a baut o solutie facuta cu vreo doi litri de apa. N-a trecut mult timp si Guta mi-a spus ca trebuie sa fuga la baie, pentru ca tratamentul si-a facut efectul. Pana sa ajungă la toaleta, Guta a facut pe el jumătate! Imi venea sa rad, dar m-am abtinut, pentru ca-mi era jena de bietul om. I-am luat repede geaca si am mers la masina. Am mers glont la apartamentul lui din Timisoara. A facut dus si apoi am mers in vizita la parintii mei! Ce mai, a fost un moment de tot... dispretul" a declarat fosta amanta a lui Nicolae Guta.


bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu