sâmbătă, 27 iulie 2013

De NERECUNOSCUT. Cum arată cu adevărat Thalia când nu sunt camerele prin preajmă

A fost şi este încă pentru mulţi una dintre cele mai frumoase femei ale lumii. Posesoarea chipului perfect şi al unui trup tras parcă din inel, nici măcar Thalia nu poate fi considerată însă perfectă.



Thalia este în permanenţa înconjurată de specialişti care o ajută să îşi menţină statutul de divă, însă chiar şi aşa sunt zile când vedeta are nevoie de momente de respiro, în care să renunţe la strălucire, machiaj şi haine scumpe şi să fie naturală. Vezi: "Sărmana Maria", SUPERBĂ la 42 de ani. Uite cum arată Thalia într-o rochie mini FOTO
Potrivit perfecte , într-unul dintre aceste momente, Thalia a fost surprinsă de paparazzi şi le-a oferit fanilor o privelişte la care poate nu se aşteptau.

Cu părul nearanjat, chipul obosit, lăsat şi lipsit de strălucire, imaginea de zi cu zi a actriţei mexicane este complet diferită de cea pe care o afişează în reviste şi pe covorul roşu.

Va Recomandam : Relatie Familie Iubire , Viata De Cuplu  , Haha Online  , Diete Si Retete , Bancul Zilei , Burlacul  , Concurs , Monden , Moda  !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu