sâmbătă, 6 iulie 2013

LAURETTE şi MĂDĂLINA PAMFILE, singure şi...libere la mare! Au stârnit FANTEZIILE BĂRBAŢILOR într-un club din Mamaia


Laurette și Mădălina Pamfile au în comun mai multe decât ar putea bănui cineva. În plus, amândouă se află în acest weekend în Mamaia acolo unde muncesc, fac plajă și se relaxează. 

 


Cele două vedete au fost invitatele clubului Bellagio din stațiunea Mamaia pentru a participa la o prezentare de modă. Proaspăt despărțite amândouă de iubiţi și însoțite de câte o prietenă, acestea s-au hotărât să îmbine utilul cu plăcutul, așa că nici nu au stat pe gânduri când au primit invitația de la malul mării.

Cele două au făcut o combinație super sexy, punând pe jar imaginația bărbaților prezenți,  mai ales că Mădălina s-a întors de curând din Grecia cu un bronz puternic, având pielea la fel de ciocolatie ca și colega sa Laurette.
Amândouă au spus că momentan nu au nici un fel de plan de viitor, pentru că nu mai au cu cine.
Mădălina Pamfile a ajuns pe litoral chiar de ziua edilului Radu Mazăre, dar se pare că a uitat de acesta.
 "Nu l-am sunat să îi spun la mulți ani, dar o voi face", a mărturisit aceasta, fiind luată prin surprindere când a fost întrebată de ziua edilulului constănțean.

Mădălina a recunoscut că nu prea a mai vorbit cu Mazăre în ultima vreme, dar dacă tot a ajuns pe litoral, probabil că își va face timp să se întâlnească cu el.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu