luni, 8 iulie 2013

Calculul care iti arata cat de bun sau buna este la pat

Autonom.ro bet365



Fiecare om, femeie sau barbat, are un temperament sexual, denumit de sexologi “constitutie sexuala”. Aceasta poate fi calculata matematic si arata, in functie de cifra obtinuta, cat de sexual/a sau bun/a la pat este barbatul sau femeia. 

Cand vine vorba de sex, femeile judeca destul de prost barbatii, motiv pentru care se trezesc dezamagite in momentul in care ajung intre asternuturi cu partenerii. 

Principalul motiv pentru care femeile judeca prost barbatii ca amanti tine de faptul ca ele confunda temperamentul social, cel pe care il afiseaza in public, in societate, cu temperamentul sexual, cel care iese la iveala doar in momentele intime. Spre exemplu, un barbat amuzant, pasional si foarte sociabil care capteaza atentia oamenilor din jurul lui, fiind o companie foarte placuta, este de regula considerat un bun amant in pat de catre femei, chiar inainte de a-si dovedi abilitatile in pat. Insa aceste caracteristici bune afisate in public nu garanteaza ca barbatul respectiv are si performante in pat. 

Temperamentul sexual nu tine de cum se comporta X in public, de cat de sociabil, amuzant si inteligent este. Temperamentul sexual depinde de alti factori precum nivelul hormonilor sexuali, textura creierului, evolutia lui sexuala, dar si satisfacerea nevoilor lui sexuale de-a lungul timpului. Toate acestea compun, de fapt, “constitutia sexuala” a unui om, fie barbat, fie femeie. 

Sexologii au stabilit ca exista trei tipuri de constitutii sexual in randul barbatilor si al femeilor: constitutie sexuala slaba, medie si puternica. 

Pentru a determina mai usor tipul de amant, poti calcula chiar tu constitutia sexuala a partenerului, dar si a ta personala. Calculul este pur matematic, dar dovedit stiintific ca fiind real.

Masori lungimea de la osul soldului pana la laba piciorului. Ulterior, imparti inaltimea persoanei la aceasta lungime (osul soldului pana la laba piciorului). Dupa acest calcul, obtii “indicele trochantin” care consta in trei cifre, cu punct dupa prima cifra, care indica, de fapt, constitutie sexuala. 

Un barbat cu o constitutie sexuala puternica are un indicele cuprins intre 1.99 si 2.00, unul cu constituie sexuala medie are indicele cuprins intre 1.92 si 1.98, in timp ce un barbat cu constitutie sexuala slaba are indicele intre 1.85 si 1.91. 

In cazul femeilor, cifrele difera: o femeie cu constituie sexuala puternica are indicele trochantin cuprins intre 2.01 si 2.05, una cu temperament sexual mediu are intre 1.97 si 2.00, iar o femeie slaba din punct de vedere sexual are indicele cuprins intre 1.88 si 1.96. 

In baza acestui calcul, dar si prin asocierea cifrelor cu experientele sexuale, sexologii au descoperit ca cele mai senzuale si erotice persoane, adica cele care au o constitutie sexuala puternica, sunt cele cu picioare mai scurt (valabil si in cazul femeile si in cel al barbatilor).

Singura problema a acestei metode a afla constitutia sexuala a unei persoane tine de faptul ca un partener nou, un barbat abia cunoscut (sau o femeie abia cunoscuta) nu te va lasa sa-i masori lungimea de la osul soldului pana la laba piciorului, chiar daca iti spune sincer ce inaltime are. Iar daca iti da voie sa faci aceasta masuratoare, se prea poate sa te considere un/o ciudat/a. Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu