miercuri, 10 iulie 2013

6 milioane de dolari pentru un concert de o ora! Ce artist a inregistrat aceasta performanta

Autonom.ro bet365
Unele vedete castiga intr-o noapte cati bani nu castiga cei mai norocosi la Loterie.

 Cine este vedeta care a fost platita cu 6 milioane de dolari pentru un concert, aflam imediat! Iar domnisoarelor cu palpitatii la inima le recomandam sa-si ia pastilele inainte de al vedea pe sex symbolul Johnny Depp sarutandu-se pasional... cu un barbat!

Uimitor! Cariera lui Cher nu a intrat intr-un con de umbră, la fel cum se intâmplă in cazul altor veterani ai muzicii. Artista, in varsta de 67 de ani, are sute de concerte la activ, iar de curand a reusit să câştige suma exorbitanta de 6,5 milioane de dolari intr-o singură noapteee, la un concert din Rusia! Mai mult, saptamana trecuta, Cher, prezenta intr-un show de televiziune, a facut declaratii bomba despre prestatia la pat a lui Tom Cruise, fostul ei iubit din 1985!!! Se pare ca partidele lor de sex au fost atat de fierbinti, incat merita un loc in top 5 al celor mai buni barbati la pat pe care i-a testat…artista!

A fost desemnata, de revista People, drept cea mai frumoasa femeie din lume, iar acum Gwyneth Paltrow demonstreaza ca intr-adevar isi merita titlul. Actrita, in varsta de 40 de ani, isi incita fanii etalandu-si posteriorul perfect in noua ei pelicula "Thanks for Sharing". Gwyneth este protagonista unor scene erotice demne de filmele cu Emanuelle, nu alta!! / Nici Gerard Butler nu are inhibitii si renunte cu lejeritate la haine, in anumite secvente. Si-a etalat fizicul de invidiat in pelicula 300 si a facut furori cand s-a acoperit doar cu un prosop in comedia The Bounty Hunter. Si in filmul The Ugly Truth, Gerry face amor in lift cu Katherine Heigel, iar anul viitor cica va aparea din nou in costumul lui Adam in filmul Dynamo, intr-o scena filmata in dus, care se anunta a fi…incendiara. Legat de viata personala, am primit confirmarea ca actorul si-a reluat relatia lui cu Madalina Ghenea. Paparazzi i-au surprins de curand, la Roma. / Unii se impaca, altii sunt cu un picior in prapastie!




 Cica de relatia lui Jennifer Aniston cu Justin Theroux s-a cam ales praful. Cei doi isi faceau planuri de casatorie, insa nunta a fost amanata, din cauza certurilor recente. Motivul disputelor?! Nu reusesc sa cada de comun acord asupra orasului in care vor locui! Jenn vrea in Los Angeles, iar Justin in New York. Pentru ca niciunul nu lasa garda jos, pana la despartire pare sa mai fie… doar un pas! / Iubita bisexuala a lui Johnny Depp l-a influentat pe actor sa vada cum e si cu…barbatii! Prezent in show-ul de televiziune al lui Jimmy Kimmel, Johnny a sarutat pe gura moderatorul! Nu odata, ci de trei ori, spunand ca nu s-a putut abtine! I-a placut cand a fost complimentat si a declarat ca are o slabiciune pentru gazdele de reality-show. / Iar acum a venit timpul sa ne delectam cu cateva fotografii surprinse de paparazzi la plaja. Fosta nevasta a lui Arnold Schwarzenegger arata horror in costum de baie, corpul ei fiind invadat de celulita. Nu acelasi lucru se poate spune despre Jessica Alba, care are un corp de zeita. Cristiano Ronaldo arata ca Johnny Bravo pe un yacht, iar fostul salvamar David Hasselhoff din pacate nu mai are forma fizica care l-a consacrat in serialul Baywatch, look-ul lui de atunci fiind doar... o amintire! Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu