vineri, 19 iulie 2013

Din culisele "Burlacul". Bogdan Vlădău, burlac și după finalul show-ului!


Câteva dintre concurentele eliminate din emisiunea “Burlacul” difuzată de Antena 1 au dezvăluit detalii incredibile despre ceea ce se întâmplă cu adevărat la “Burlacul”, ediție al cărei protagonist este Bogdan Vlădau.
Se pare că Bogdan Vlădău nu este numai lapte și miere, așa cum  se vede pe micul ecran, el nefiind cu adevărat interesat de însurătoare. Chiar și emisiunea, din punct de vedere al producției, a lăsat un gust amar multor concurente.
Tratamentul la care au fost supuse fetele de către producători a lăsat mult de dorit. Mai mult decât atât, surse din emisiune au lăsat să se înțeleagă că fetele nu au fost plătite, multe dintre ele alegând să participe la “Burlacul” doar pentru a se distra și a vizita locuri fascinante,  însă s-au ales cu ore interminabile de filmare.
Câteva dintre ele au povestit că nu au fost lăsate să iasă la plajă (chiar dacă au vizitat de-a lungul filmărilor cele mai frumoase destinații de vacanță) și că au fost ținute în cabine și în camere ore în șir, pentru testimoniale, cu intenția de a scoate cât mai bine prezentarea pentru Bogdan Vlădău.
Pe de altă parte, se pare că Vlădău nu este atras de nicio concurentă din emisiune. Dar nici ele nu prea îl plac. Nu de puține ori, fetele l-au bârfit pe acesta spunând că este neglijent și au rămas total dezamăgite să observe că este foarte zgârcit sau că nu are un ban în buzunar. Niciodată nu le-a oferit o cafea sau un suc, atunci când încerca, conform scenariului emisunii, să le captiveze.
Surse din anturajul lui Bogdan au spus că acesta a recunoscut de mai multe ori că scopul său în emisiunea respectivă nu este acela de a-și găsi o parteneră de viață, ci de a se face cunoscut pentru viitoarea lui carieră de cântăreț. Pe lângă banii câștigați, se vehiculează suma de 10.000 de euro, fostul model se alege și cu un important capital de imagine.
Telespectatorii vor urmări în seara aceasta episodul 3 al emisiunii respective însă filmările s-au încheiat demult. Bogdan Vlădău poate fi văzut singur prin cluburile de noapte și în public în general, deoarece are stipulat în contract să nu înceapă nicio relație serioasă până nu se termină emisunea. Tocmai de aceea, așa zisa curte pe care i-o face fiicei lui Serghei Mizil, Smaranda, se rezumă doar la mesaje pe telefon.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu