vineri, 19 iulie 2013

Solicitarea neobişnuită pe care pompierii au primit-o de la aceste tinere



După o partidă de sex două tinere lesbiene din Marea Britanie au avut nevoie de ajutorul pompierilor. Motivul? Femeile s-au jucat cu o pereche de cătuşe, dar atunci când să se elibereze din strânsoare au constatat că au pierdut cheile. Astfel, pentru a se elibera tinerele, care aveau în jur de 20 de ani, au decis să ceară ajutor specializat, chiar daca asta însemna să treacă printr-un moment penibil, notează New York Daily News.
Femeile au ajuns în sediul pompierilor, în toiul nopţii, şi le-au cerut acestora să-şi facă datoria, chiar dacă situaţia era una destul de stânjenitoare.
Pompierii britanici au fost uimiţi atunci când în miezul nopţii s-au prezentat la sediul lor două tinere, îmbrăcate sumar şi vizibil jenate, ţinându-se de mână. Ulterior, ei au descoperit că cele două femei erau legate cu o pereche de cătuşe adevărate, folosite doar de poliţişti, mai scrie NY Daily News.
"Ni s-a părut amuzant, dar fetele păreau foarte ruşinate. Am fost bucuroşi să le putem ajuta", a declarat unul dintre pompieri, conştient de faptul că fetele nu vor mai recurge la astfel de accesorii pentru o lungă perioadă de timp.
  Incidentul a avut loc săptămâna trecută, în cursul nopţii de joi, la ora 1.30, atunci când pompierul Paul Gyde a fost rugat de cele două tinere să folosească echipamentul din dotare pentru a le tăia cătuşele, după ce au pierdut cheia în timpul unei partide de sex extrem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu