luni, 8 iulie 2013

Alimente de baza pentru dieta Dukan

Autonom.ro bet365
Dieta Dukan este o dieta controversata, daca cei care o tin au parte de rezultate spectaculoase: o slabire rapida si vizibila. Iar asta pentru ca nu este atat de restrictiva pe cat pare, atat timp cat este tinuta corect.

Dr. Pierre Dukan a facut o lista de peste 100 de ingrediente care pot fi consumate cu incredere de catre toti cei care tin aceasta dieta. Acestea sunt slabe in grasimi si in carbohidrati (zahar) si bogate in proteine si in alti nutrienti esentiali pentru organism.

1. CarneaCarnea de vita, de vitel, de pasare, de pui, de curcan, de prepelite.
2. PesteleDe la cod la somon, ton, biban de mare la orice alt tip de peste iti doresti sa mananci, poti sa o faci cu incredere.
3. Fructele de mareCalamari, scoici, crabi, raci, creveti, homari, midii, stridii.
4. OuaDe gaina, de prepelita.
5. LactateBranza de vaci slaba in grasimi, iaurt grecesc degresat, lapte degresat.
6. LegumeAnghinare, sparanghel, vinete, sfecla, broccoli, varza de Bruxelles, varza, morcov, conopida, telina, cicoare, dovlecel, castravete, fenicul, fasole, praz, salata verde, ciuperci, ceapa, ardei, dovleac, ridichi, rubarba, soia, muguri de fasole, spanac, tomate.
7. Condimente
Scortisoara, nucsoara.
8. CeaiPoti bea orice fel de ceai in toate fazele dietei, atat timp cat nu le adaugi zahar sau fructoza.
9. ApaHidratarea este foarte importanta pentru dieta Dukan, mai ales pentru ca te ajuta sa lupti cu efectele adverse, in special constipatia.
10. Taratele de ovaz Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu