vineri, 12 iulie 2013

Marirea sanilor fara silicon. Cum se face si cat costa!



bet365 Autonom.ro
Aproape toate femeile isi doresc sani mari si fermi, insa nu isi fac curaj sa ajunga pe masa de operatie. Din fericire, chirurgii recomanda si metode mai simple pentru marirea sanilor.

Potrivit ultimului studiu in domeniu, efectuat de cercetatorii americani, grasimea proprie colectata prin liposuctie reprezinta o alternativa viabila la traditionalele silicoane.

Candidata ideala

Prima conditie este sa aveti o zona donatoare, cu grasime in exces undeva pe corp. Asta inseamna ca interventia are doua etape, prima fiind cea de recoltare a grasimii din zone donatoare, iar a doua cea de injectare in sani.

Grasimea este extrasa din zona abdominala sau zona coapselor printr-o procedura de liposuctie (cu laser). Intr-o sesiune, nu se pot injecta mai mult de 200 ml de grasime, deci cele care isi doresc sani mai mari trebuie sa suporte mai multe interventii.

Avantaje

Marirea sanilor prin injectarea de grasime proprie este o interventie fara cicatrici, fiind mult mai putin traumatizanta pentru san. Singura incizie care trebuie facut este una de 4 cm, pentru extragerea grasimii dintr-o zona in care este un surplus.

Injectia cu grasime proprie este solutia ideala si pentru corectarea sanilor lasati potrivit unui studiu, desfasurat in Statele Unite. S-a demonstrat ca injectiile cu grasime proprie nu doar ca maresc dimensiunile sanilor, insa au rezultate bune si in cazul in care este nevoie de un lifting (ridicare a sanilor).

Un alt avantaj il constituie folosirea unor celule vii din propriul organism, astfel incat nu sunt injectate substante straine in organism, nu exista riscul de respingere a substantei, iar marirea sanilor este naturala, fara cicatrici.

In plus, printr-o astfel de interventie, scapi si de grasimea de pe coapse si de pe abdomen. Nu exista taieturi la nivelul sanilor, iar singurele urme care pot ramane sunt cele cauzate de inciziile pentru extragerea grasimii.

Dezavantaje

Desi pare neinvaziva si naturala, injectarea cu grasime are si unele dezavantaje. Rezultatul dureaza doar cativa ani. In medie, dupa doi ani se resoarbe jumatate din cantitatea de grasime injectata, iar daca slabesti se micsoreaza si sanii.

Pretul interventiei

Pretul unei interventii variaza in functie de aria de lipoaspiratie. De exemplu in cazul unei liposuctiei de talie (de sub sani pana la pubis – in fata, si de la sutien pana la fese – in spate) impreuna cu o liposuctie de coapse (intern, extern) plus reinjectarea in fese si sani poate ajunge la 2200 euro. Acesta include corsetul, controale periodice, internarea, pansamentele.
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu