vineri, 26 iulie 2013

Au furat 60.000 de lei cu un pistol de jucărie!


bet365 Autonom.ro

Clipe de coşmar, în noaptea de miercuri spre joi, pentru angajaţii unei benzinării din comuna clujeană Floreşti. Oamenii s-au trezit că doi indivizi mascaţi i-au atacat şi, sub ameninţarea armei, i-au jefuit. Abia ieri au aflat de la poliţişti că pistolul era de jucărie.

Detalii aici
Potrivit directorului firmei care administrează benzinăria din localitatea clujeană Floreşti, autorii jafului purtau cagule şi i-au ameninţat cu pistoale pe angajaţi.

La ieşirea din benzinărie, hoţii au fost aşteptaţi de o maşină, la bordul căreia au gonit apoi în direcţia oraşului Cluj-Napoca. Tâlharii au luat mai multe cartuşe de ţigări şi banii care se aflau în acel moment în casa de marcat.

Surprinşi de camerele de supraveghere
Reprezentanţii firmei au anunţat că una dintre angajate a fost în stare de şoc după incident şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.
Deşi valoarea pagubei nu a fost dezvăluită, potrivit unor surse din Poliţie, suma furată ar fi de 60.000 de lei.
Oamenii legii au urmărit imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă şi, din primele indicii, se pare că armele folosite la jaf ar fi fost de jucărie. Surse din rândul anchetatorilor au declarat că poliţiştii au deja un cerc de suspecţi.





bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu