duminică, 7 iulie 2013

Trucuri care te ajuta sa-ti tii partenerul aproape

Autonom.ro bet365




Una dintre modalitatile de a-ti tine barbatul acasa este sa intelegi lucrurile care il deranjeaza si sa nu le mai repeti. Chiar daca aceasta lista este adresata in femeilor acest lucru nu inseamna ca nu exista si barbati care procedeaza asa. Prin urmare, sfaturile sunt valabile atat pentru barbati cat si pentru femei.


Mr. Perfect nu exista Nu cauta barbatul perfect pentru ca nu ai nici o sansa sa-l gasesti. Psihologii au ajuns la concluzia ca nici un om nu este perfect, iar aici esti inclusa si tu. Faptul ca tu te astepti ca sotul tau sa tina minte orice detaliu care tie ti se pare important este un lucru nerealist si pune presiune pe el. Chiar daca el a uitat de ziua ta de nastere, nu inseamna ca nu-i pasa de tine sau ca nu te iubeste. Pur si simplu pentru barbati aceste lucruri nu sunt atat de importante incat sa-si incarce memoria cu ele.

Nu da semne de nesigurantaDaca sotul tau nu te suna nu trebuie sa intri la banuieli, sa te lasi cuprinsa de nesiguranta sunt barbati care sunt enervati de un astfel de compotament, si care incep sa se gandeasca sa se gandeasca la un viitor din care tu sa lipsesti.
Nu trebuie sa-ti schimbi viata, insa nici nu te astepta ca sotul tau sa si-o schimbe pe a lui. Fiecare trebuie sa ramana o persoana diferita, cu propriile pasiuni, hobbiuri si viata sociala. Iti place sa fii apreciata? Daca da, atunci este bine sa intelegi ca si sotul tau simte aceeasi nevoie, si el vrea sa vada ca apreciezi ceea ce face pentru tine. Nu te focusa doar pe tineO persoana egocentrica este un pericol pentru orice relatie. Cum nimanui nu-i plac oamenii care se pun mereu pe primul plan este clar ca, mai devreme sau mai tarziu, partenerul isi va pierde interesul si va dori sa mearga mai departe. Tocmai de aceea doamnelor, nu dati niciodata dovada de egocentrism.

Nu te certa pentru lucruri lipsite de importantaSa te certi cu sotul tau pentru lucruri marunte este cea mai rapida cale de a-l indeparta de tine. Este adevarat, totusi, ca orice om are momente cand se contrazice fara nici un motiv, chiar daca stie ca nu are nimic de castigat. Nu incerca niciodata asta, iar daca incepi o cearta, ai curajul si fa prima pasul inapoi.

Lasa-l sa respireAccentul trebuie sa fie pe construitea spatiului si nu a peretilor: din cand in cand lasa-i sotului tau libertate de miscare. Femeile trebuie sa inteleaga ca pe barbati nu-i deranjeaza sa fie lasati singuri din cand in cand spre deosebire de femei. Lasa-l sa respire, nu sta pe capul lui mereu.
Iar atunci cand esti cu el, fa-l sa se simta incredibil si vei avea multe de castigat. Fa-l sa asocieze prezenta ta cu distractia si atmosfera pozitiva astfel incat sa-ti doreasca prezenta.
Un alt sfat important este evitarea plictiselii si a unei relatii negative cu sotul prin faptul ca te plangi mereu. Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu