duminică, 7 iulie 2013

Invata cum se penetreaza corect pe la spate

Autonom.ro bet365

Deoarece tesutul din zona anala este foarte subtire si sensibil, penetrarea trebuie sa fie foarte atenta daca vrei sa faci sex anal în conditii de siguranta.
Anusul trebuie penetrat încet, usor, fiind atent la cum se simte contactul. Nu uita sa folosesti lubrifiant adecvat pentru a mentine anusul umed tot timpul. Pentru a face sex anal în conditii de siguranta, anusul trebuie sa fie initial penetrat cu un deget si suficient de stimulat si de relaxat.

Asadar, încearca sa îl  masezi usor cu varful degetului sau atingandu-l cu un vibrator îngust. Anusul trebuie sa fie numai penetrat dupa ce este suficient de relaxat. Pentru a face sex anal, partenerul care te penetreaza ar trebuie întotdeauna sa îti ceara consimtamantul înainte.

Daca tu esti cea care primeste placere anal, ar trebui sa determini viteza si profunzimea penetrarii. Daca apare durerea, muschii rectali se contracta si fac imposibila continuarea penetrarii. Opreste-te imediat cum simti durere!

Pentru a face sex anal în conditii de siguranta, anusul nu trebuie penetrat cu nimic care are margini ascutite. Daca doresti sa folosesti o jucarie sexuala, foloseste una special destinata pentru penetrarea anala, cum sunt butt plug-urile. Asemenea jucarii sexuale au un capat mai lat, care le împiedica sa alunece în interiorul anusului. Nu folosi nimic care ar putea aluneca în interiorul anusului!

Efectul de vid poate trage acel obiect în interiorul anusului atat de puternic încat sa ai nevoie de ajutor medical pentru a-l putea scoate. Cere ajutor medical si daca sexul anal este urmat de dureri sau sangerari constante. Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu