vineri, 12 iulie 2013

Cum sa NU iti sabotezi singura nunta


bet365 Autonom.ro
Nu îți vărsa frustrările pe cei din jur!
Ești obosită, ai impresia că nimeni din jur nu te înțelege și timpul zboară atât de repede...Nu, nu este cazul să te transformi într-o ”bridezilla”. Chiar dacă volumul de muncă este foarte mare și tu ești mireasa, nu ai niciun drept să devii răutăcioasă și să tuni și să fulgeri în stânga și în dreapta. Riști chiar să te refuze unii furnizori, pe motiv că ai toane!
Nu face compromisuri de la calitate!
Majoritatea nunților se organizează pe un buget fix, limitat. Cu toate astea, niciodată nu a existat cineva care să fie mulțumit de rezultate când a făcut compromisuri de la calitate. Își recomandăm sincer să respecți cu sfințenie regula ”decât mult și prost, mai bine puțin și bun”!
Nu lua decizii pripite!
Ai impresia că timpul se scurge prea repede sau te-ai îndrăgostit ”la prima vedere” de un anume local? mai așteaptă să vezi mai multe opțiuni, să calculezi costurile exacte și să ceri părerea logodnicului tău înainte să spui ”da”. Doar în fața preotului trebui să o spui fără să stai pe gânduri. Când vine vorba de organizare este cel mai bine să îți acorzi mai mult timp înainte de a lua o decizie.
Nu te lăsa influențată de cei din jur!
Păreri nesolicitate vor fi cu duiumul! Tu, însă, trebuie să rămâi puternică pe poziții și să nu accepți sfaturile celorlați, oricât de bine intenționate ar fi! dacă adaugi nesiguranței tale și emoțiilor o mulțime de ”băgători de seamă” cine știe în ce epavă emoțională te vei transforma!
Nu face totul de una singură!
Simți nevoia să controlezi fiecare aspect al organizării nunții? Nu exclude părerile avizate sau pe cele ale logodnicului tău, pentru că este imposibil ca TU să ai toate răspunsurile potrivite. Este nunta amândurora și cu siguranță că vrei ca rezultatul să fie și pe placul lui, așa că este bine să îl implici și pe el.
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu