vineri, 12 iulie 2013

Il inviti pe fostul la nunta ta?


bet365 Autonom.ro Iată o situație delicată care riscă să devină problematică, dacă nu iei decizia corectă. Orice ar fi aceasta, este bine să o iei după ce discuți cu logodnicul tău, altfel va avea o surpriza de proportii.


Ați ramas prieteni
Bine, bine, dar logodnicul tău ce parere are? Deși prietenii tăi nu trebuie să dea probe pentru a fi acceptați și de el, aceasta este o situație cu adevărat deosebită. Este ziua voastră și ar fi bine să rămână așa. Nu risca să își faci viitorul soț geloc, chiar dacă nu o recunoaște, doar el știe ce e în mintea lui. Și dacă îți este prieten devărat, fostul îți va înțelege decizia.

Este prieten cu logodnicul tău
Printr-o răsturnare ciudată de situație, ei doi s-au împrietenit și își petrec destul de mult timp împreună. Dacă totuși pe tine te deranjează, spune-i logodnicului tău iar el va înțelege situația. În plus, invitații se vor simți ciudat pentru că nu vor ști cu să îl trateze. Nu îl pune nici pe fostul tău într-o situație jenantă, mai ales dacă sunteți în relații amicale.

Vrei să te răzbuni
Ți-a dat papucii și acum ție îți merge excelent iar el a rămas singur și nostalgic după relația voastră. O situație urâtă, însă nunta este un motiv de bucurie, nu de răzbunare. Trebuie să trăiești în prezent și să te gândești doar la viitor, alături de frumosul tău logodnic. Dacă însă mai ești supărată pe fostul ar fi bine să ai o discuție cu el, să încheați socotelile pentru totdeauna, în mod elegant.
bet365 Autonom.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu