marți, 9 iulie 2013

Andreea Tonciu, în dubii cu operaţia de rinoplastie?

Autonom.ro bet365
Proaspăt reîntoarsă în braţele fotbalistului Nicolae Mitea, Andreea Tonciu e pregătită să facă modificări şi la capitolul imagine, dacă pe plan sentimental a făcut deja o schimbare. Iubita atacantului a luat legătura cu medicii esteticieni de la clinică din Turcia, unde ar urma să facă o rinoplastie, însă nu a stabilit încă data la care va avea loc intervenţia.

Andreea Tonciu pare mai decisă ca niciodată să-şi opereze nasul. Deşi până acum nu a fost prea deranjată de felul cum arată, iubita fotbalistului s-a hotărât că a venit momentul pentru o intervenţie de înfrumuseţare.
Ea a vizitat o clinică de chirurgie estetică din Istanbul, unde i s-a făcut şi o simulare pe calculator şi i s-a arătat exact cum va fi nasul ei după intervenţie. Încântată de rezultat, chiar şi virtual, Andreea a postat imaginea pe pagina ei de Facebook.

" Vă place noul meu nas? Aştept păreri!", a scris ea pe pagina de socializare. Dacă unii au criticat-o pentru decizie, alţii au îndemnat-o să facă mai repede pasul.
Deşi, schimbarea e vizibilă, Andreea nu a rămas, totuşi, să facă rinoplastia, în Turcia, unde s-a aflat câteva zile într-o mică vacanţă. Ea s-a întors luni seară în România cu gândul la noul ei look. Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu