sâmbătă, 27 iulie 2013

Accident GRAV în Giurgiu. Un şofer a murit, alte şapte persoane sunt rănite

Un şofer din Galaţi a murit, sâmbătă, după ce a provocat un accident în judeţul Giurgiu, intrând pe contrasens unde a lovit un alt conducător autor, potrivit Agerpres. În urma impactului şapte persoane au fost rănite şi transportate la spital.

Accidentul s-a produs pe drumul judeţean 601, între localităţile Crevedia şi Roata de Jos. Conducătorul unui autoturism Dacia Logan a intrat într-o curbă, a vrut să evite o groapă, a intrat în depăşire şi a pătruns pe contrasens, lovindu-se de un alt autoturism Dacia Logan MCV.
În maşină se aflau alte cinci persoane printre care şi o fetiţă de câteva luni. Şoferul şi ceilalţi pasageri sunt din Negrileşti, judeţul Galaţi, şi se îndreptau către o petrecere care urma să aibă loc în localitatea Gratia, judeţul Teleorman.
În autoturismul care circula regulamentar se aflau şoferul şi o altă persoană, ambii din Bucureşti. Aceştia au fost răniţi în urma impactului şi transportaţi la spital.
Toţi pasagerii răniţi în accidentul rutier au fost iniţial transportaţi la spitalul din Bolintin, iar apoi, unii dintre ei au fost preluaţi de ambulanţe şi aduşi la Bucureşti.
La faţa locului a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu