duminică, 7 iulie 2013

Ce spun degetele de la picioare si talpile despre noi

Autonom.ro bet365

Mare atentie, nu numai ghicitul in palma poate oferi informatii despre trecutul, prezentul si viitorul unei persoane, ci si particularitatile degetelor de la picioare si liniile de pe talpi. Americana Jane Sheehana a studiat aceasta „stiinta“ cu un invatat din India, iar acum isi castiga traiul din sedinte de ghicit in talpi.

Curioasa si intrigata de faptul ca poti afla atat de multe despre cineva doar prin observarea atenta a detaliilor fizice  a degetelor de la picioare si a talpilor, Jane si-a dedicat ani din viata pentru a aprofunda aceasta arta, asa cum o considera ea, scrie Daily Mail.  Ghicitul in talpa imbina elemente de reflexologie, tehnici deprinse de la specialistul pe care Jane l-a intalnit in India si vechi metode folosite de chinezi pentru a interpreta diversele parti ale picioarelor.

Jane Sheehana a descifrat si personalitatea unor persoane publice, nu doar a curiosilor anonimi. Printre acestea se numara fosta tenismena de renume international, Martina Navratilova, care ar avea o fire extrem de creativa, daca tinem cont de fapul ca degetele ei de la picioare sunt lungi si elegante. Nici Reese Witherspoon nu a scapat ochiului vigilent al ghicitoarei in talpi, care a intuit personalitatea actritei fara ca aceasta sa puna piciorul in cabinetul ei personal. Astfel, Jane a prevazut care va fi reactia ei cand a castigat Oscarul pentru rolul din filmul „Walk the line“, in anul 2005 , dupa ce vedeta a pasit pe covorul rosu incatata in sandale foarte decupate.

Experta a vazut ca cel de-al doilea deget al lui Reese este inclinat spre degetul cel mare de la picior, iar din acest lucru a tras concluzia ca actrita este genul de persoana care se raporteaza la trecut atunci cand vine vorba de succesul pe care l-a dobandit in viata. Surpriza a fost ca inca de la inceputul discursului de acceptare a Oscarului, Reese a spus: „Dumnezeule, nu mi-as fi imaginat niciodata ca voi ajunge pana aici, de acolo, din Tennessee, unde am crescut .“ 

Se pare ca piciorul drept ofera informatii despre trecutul unei persoane, iar cel stang despre aspecte ale vietii prezente. Daca cel de-al doilea deget de la picior este mai lung decat degetul mare, cu siguranta aveti calitati innascute de lider, considera Jane. Daca degetul mic are dimensiuni foarte reduse, acest lucru indica un spirit copilaros, jucaus, care incearca sa iasa cu orice pret din rutina si sa traiasca aventuros. 

Persoanele care poarta numere mari la pantofi au nevoie ca cei din jur sa le recunoasca meritele, iar daca iti gasesti foarte greu incaltari pe masura, atunci esti facut pentru a te desfasura in lumina reflectoarelor, pentru ca adori sa te afli in centrul atentiei. Cu cat talpa piciorului este mai plata, cu atat esti mai sociabil si mai incantat sa te afli printre oameni.

Iti iei energia de la cei din jur si simti mereu nevoia sa fii sustinut de cineva. Unghiile groase ale degetelor de la picioare sunt caracteristice pentru persoanele care isi apara cu inversunare ideile si actiunile de eventualele pareri contrare ale celor din jur. Forma patratoasa a unghiilor contureaza o personalitate extrem de directa, proprie celor care spun ceea ce gandesc fara sa se teama de parerea altora.  

Persoanele cu unghii rotunde dau dovada de diplomatie si de foarte mult tact in relatiile cu ceilalti. Pilozitatea excesiva a degetelor de la picioare indica o persoana extrem de sensibila, dar care incearca sa braveze in asa fel incat sa-si ascunda emotiile si vulnerabilitatea. Persoanele cu picioare puternice, atletice, sunt firi care gasesc modalitati de a progresa indifrent de obstacolele care le apar in cale. 

Afectiunile care apar in zona degetelor de la picioare sau a talpilor, cum sunt calcaiele crapate sau monturile, reprezinta si ele semne ale unor emotii sau atitudini. Astfel, daca ai calcaie crapate in mod obisnuit, atunci te confrunti cu probleme pe care trebuie sa le rezolvi pentru a putea sa mergi mai departe.  Monturile, de exemplu, apar mai ales in cazul acelor persoane care se dau peste cap pentru a face totul pentru altii, dar uita sa se ocupe de propria persoana. Autonom.ro bet365

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu