sâmbătă, 6 iulie 2013

10 lucruri pe care nu le vei schimba niciodata la o femeie


Femeile inteligente ştiu că nu îşi pot schimba partenerii, iar acei bărbaţi ar trebui să ştie că viceversa este la fel de valabilă.


Pentru că, de fapt, această schimbare a celui cu care îţi împarţi viaţa, mai devreme sau mai târziu, se va întoarce împotiva ta  - a  celui care nu iubeşte omul respectiv pentru ceea ce e el, ci pentru ceea ce şi-ar dori să fie.
Sunt aspecte majore sau aspecte extrem de mici peste care nu putem trece, pe care nu le putem suporta, nu ni se par etice, frumoase, de bun simţ sau oricum ne-ar trece prin cap la un moment dat.
Unii nu acceptă simplul fapt că partenerii lor fumează, alţii nu suportă felul de a glumi al celorlalţi, mulţi nu acceptă felul de a petrece timpul liber al celor pe care pretind că îl iubesc.
Am învăţat, de-a lungul timpului, că cea mai mare greşeală este să-ţi doreşti să îl schimbi pe celălalt – în primul rând pentru că este o dovadă că nu îl iubeşti.
Am învăţat că nici mie nu mi-ar plăcea să mă schimbe nimeni, ci să mă iubească exact aşa cum sunt.

Iată, de exemplu, câteva lucruri pe care nu le poţi schimba niciodată la o femeie, orientativ şi pe scurt:
1. Femeia este o persoană care face liste – pentru că e mai simplu să le scrii decât să le ţii minte.
2. Îşi doreşte să aibă o bucătărie curată înante să meargă la culcare.
3. Trebuie să se aranjeze inainte de a ieşi la cină, chiar dacă este doar până la localul din colţ. Pentru că a arăta bine înseamnă a te simţi bine.
4. Are o parte a patului pe care doarme încă de când era copil. Nu încerca să schimbi asta.
5. Are foarte mulţi pantofi, coliere sau poşete. Nu contează despre ce e vorba, dar femeile sunt colecţionare. Asa că întotdeauna va fi nevoie de un dressing mai mare.
6. Femeia nu vrea niciodată să audă comentarii atunci când a luat câteva kilograme în plus, ci doar atunci cand le-a pierdut.
7. Îi place să planifice lucrurile. Fie că e vorba de facturi, cumpărături sau spălatul rufelor. Dacă îi vrei compania, trebuie să-i spui din timp.
8. Punctualitatea este o regulă, nu o excepţie. Femeile apreciază când ajungi mai devreme decât când întârzii, aşa că dacă întârzii, denotă doar că nu le respecţi  timpul.
9. Femeile au şi ele nevoi fiziologice, nu te aştepta sa ne oprim doar pentru că eşti prin preajmă.
10. Când spun nu, de multe ori înseamnă da, aşa cum, la supărare când spun pleacă, de fapt înseamnă rămâi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu