duminică, 4 august 2013

La un pas de tragedie. Inspirată de Mădălina Manole, o vasluiancă a vrut să moară la fel ca artista

O femeie din Vaslui a încercat să se sinucidă în acelaşi fel ca Mădălina Manole. A înghiţit nu mai puţin de jumătate de sticlă din aceeaşi substanţă toxică, furadan. Spre doesebire de artista însă, a avut noroc. Concubinul său a găsit-o leşinată şi a chemat de urgenţă salvarea. Femeia este acum internată în stare destul de gravă.


La fel ca şi Mădălina Manole, cea a cărei moarte a inspirat-o pe femeie, aceasta suferea de o depresie foarte puternică. Avea 39 de ani, era despărţită de soţul său, cu care avea trei copii, toţi locuind la tatăl lor.
Potrivit România TV, în momentul în care a încercat să-şi pună capăt zilelor a găsit o sticlă cu furadan, substanţă pe care se pare că o folosea pentru serele pe care le avea în curte şi a înghiţi nu mai puţin de o jumătate din conţinutul sticlei. A leşinat instantaneu, dar a fost găsită suficient de repede, de iubitul său, care a chemat ajutoare.
Iniţial, medicii au transportat-o pe femeie la spitalul din Bârlad, însă pentru că starea ei era extrem de gravă a fost transportată la Iaşi, unde în momentul de faţă se află sub atenta îngrijire a medicilor.
Nu este pentru prima oară când femeia încearcă să se sinucidă, rudele dezvăluind că ea a avut mai multe astfel de încercări în ultimii ani.

DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu