luni, 12 august 2013

Iubirea ei nu se vinde la metru patrat ci la sute de km distanta! Anda Adam face drumuri dese la Timisoara pentru un italian bogat



Lumea mondena freamata de zvonuri de saptamana trecuta, cand Anda Adam s-a intors de la Timisoara cu un zambet de femeie indragostita bine intiparit pe fata.
De vina pare a fi un afacerist timisorean de origine italiana, patron de cluburi si pasionat de masini exclusiviste.
Marco Pisani s-a nascut la Milano, in Italia si a decis sa-si cizeleze inteligenta nativa urmand cursurile mai multor facultati de aici.


Marco Pisani este un afacerist timisoarean, originar din Milano, Italia si are, se pare, aceeasi pasiune ca Anda pentru orele petrecute in sala de sport
I-a placut atat de tare Romanai incat s-a stabilit aici si a pus pe picioare o afacere cu cluburi – doua are in Timisoara, orasul lui de resedinta. In paralel cu acest business, Marco si-a dezvoltat pasiunea pentru masinile scumpe avand in garaj, dupa cum spun cei care il cunosc, un Lamborghini, un Rolls Royce, un Bentley… Dar si pentru femei frumoase, mentioneaza aceiasi apropiati, care povestesc si faptul ca, in acest moment, cel mai aproape de inima lui ar fi celebra Anda Adam.



La inceputul lui august, Anda a cantat in clubul lui Pisani, la Timisoara
Cum spuneam mai sus, blonda si-a petrecut finalul saptamanii trecute la Timisoara. Se pare ca acolo a sustinut un recital, intr-unul dintre cluburile lui Pisani. Si nu ar fi fost primul. La intoarcere, expresia de indragostita a cam tradat un inceput de idila. Se pare ca italianul se aprinsese dupa ea de ceva timp si nici Anda nu ar fi ramas insensibila la vibratiile transmise de el. Iar vinery, chiar in cea de-a doua zi a lunii august, s-ar fi produs scanteia. “Sunt impreuna, tin legatura non-stop si cred ca se plac foarte mult”, ne-a potrivit un apropiat al afaceristului timisorean.
Cum se va dezvolta aceasta poveste, ramane de vazut…



DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!


TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu