marți, 6 august 2013

Cine şi-o mai AMINTEŞTE pe ANDA ADAM, pe vremea când NU-ŞI PUSESE SILICOANE! Uite CE BUST de CULTURISTĂ AVEA! FOTO

Anda Adam este acum la a doua pereche de silocoane şi are un bust de invidiat. Decizia de a se opera din nou a venit de Crăciun, când Anda a vrut să-şi facă drept cadou nişte sâni noi. Dar cine şi-o mai aminteşte pe Anda la începutul carierei, când nu era deloc tunată. Pe atunci bustul vedetei arăta, după cum ea mărturiseşte ca al unui bărbat, din cauza exerciţiilor la sală. 

TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro

 

and

TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro
 Imediat după ce s-a despărţit de Victor Slav, Anda Adam a decis să-şi pună o pereche nouă de silicoane, după mai bine de 10 ani de când făcuse o asemenea intervenţie. Vedeta are acum un bust de invidiat şi forme care au propulsat-o pe lista celor mai frumoase femei din România. TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro
 Însă în urmă cu 14 ani, când s-a lansat alături de RACLA, Anda Adam nu era nici pe departe femeia cu decolteu generos de astăzi. Pe atunci făcea foarte mult sport, iar pieptul ei începuse să arate precum cel al unei culturiste sau al unui ... bărbat, după cum ea însăşi se autocritica.
"Pe acea vreme mergeam foarte mult la sală şi începuseră să mi se dezvolte muşchii. La un moment mi-am dat seama că semănam, la piept, cu un bărbat, imi pierdusem de tot feminitatea. Aveam doua variante: sa ma mai ingras sau sa-mi pun silicoane", mărturisea Anda, acum multă vreme.


DACA TI-A PLACUT ARTICOLUL, URMARESTE-NE PE FACEBOOK!

TinaR - VIP 3 Suisses - VIP dEpurtat.ro TShirt-Factory.ro Bio-Cosmetics.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu